S-a deschis aplicația de înscriere pentru granturile de 1 miliard de euro – etapa 1

/, Fonduri Europene, Fonduri nerambursabile, Noutăți/S-a deschis aplicația de înscriere pentru granturile de 1 miliard de euro – etapa 1
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

începând din 15.09.2020, ora 10.00, platforma a devenit activă și se poate accesa pe linkul https://granturi.imm.gov.ro , pentru  etapa 1  de creare profil, user și parolă, etapă premergătoare lansării celor trei măsuri de sprijin. În această etapă toți aplicanții interesați de oricare din cele trei măsuri de sprijin vor avea posibilitatea preînregistrării datelor reprezentanților legali/împuterniciți, precum și datele persoanelor juridice.

Informații IMPORTANTE!

  • În această primă etapă NU contează ordinea înregistrării datelor și nici principiul „primul venit– primul servit!” – Această etapă de preînregistrare va rămâne deschisa pe toata perioada de înscrieri la cele trei măsuri!
  • Pentru a putea încheia cu succes această etapă de preînregistrare, creare profil, user și parolă, VĂ ESTE NECESARĂ DEȚINEREA SEMNĂTURII ELECTRONICE VALIDE!
  • Această etapă se adresează tuturor categoriilor de beneficiari eligibili aferenți celor trei măsuri instituite de OUG 130 / 2020, respectiv IMM/PFA/ONG/CMI!
  • Numărul de telefon disponibil pentru informații suplimentare este: 0217950098

SFATURI UTILE PENTRU ETAPELE VIITOARE:

  • APLICANȚII TREBUIE SĂ AIBĂ DEPUSE TOATE SITUAȚIILE FINANCIARE AFERENTE ANULUI 2019!
  • APLICANȚII SĂ VERIFICE AUTORIZAREA CODURILOR CAEN PE CARE VOR APLICA!
  • APLICANȚII SĂ URMAREASCĂ PERIODIC SITE- UL imm.gov.ro și www.economie.gov.ro

Care sunt cele 3 măsuri de granturi?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
2020-10-10T16:04:28+02:00

Lasa un comentariu