Primii directori ai Proiectului LIDER au finalizat cursul

//Primii directori ai Proiectului LIDER au finalizat cursul

Primii 14 manageri au finalizat cursul de formare Director General Societate Comercială organizat în cadrul Proiectului LIDER. Cursul a reunit nume importante ale mediului de afaceri local şi, totodată, oameni cu poziţii importante în companii care au dorit să îşi îmbunătăţească cunoştinţele în domeniul Managementului Strategic.

„În cadrul programului de formare Director General Societate Comercială, am pregătit o serie de manageri ai companiilor locale, oameni cu experienţă managerială, dar şi oameni tineri cu poziţii în managementul unor companii. Aceştia au apreciat foarte mult calitatea informaţiilor oferite de lector şi deschiderea spre domenii de nişă ale managementului strategic. Am apreciat seriozitatea de care au dat dovadă toţi participanţii, dar şi calitatea şi realismul planurilor strategice realizate de aceştia pentru examinarea finală”, a declarat Liliana Scarlat, managerul Proiectului LIDER.

Cursanţii au apreciat că informaţiile oferite în ajută în elaborarea de strategii pentru buna desfăşurare a activităţii, dar şi să evolueze. „Cursul de management strategic este de bun augur pentru orice companie care vrea să se dezvolte şi să aducă îmbunătăţiri continue. Acest curs ajută orice manager sau persoană responsabilă cu buna desfăşurare a afacerii să evolueze şi să îşi creeze strategii de dezvoltare durabile pentru firmă şi o siguranţă pentru angajaţi. Pentru a putea face faţă nevoilor clienţilor este obligatoriu să te gândeşti la strategii pe care să le aplici în practică, iar acest curs te învaţă să ai un punct de plecare şi o viziune de bun strateg”, a declarat Mihai Marton, unul dintre participanţii la programul de formare Director General Societate Comercială.

Proiectul LIDER este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman.

Nicolae Taşcă
Expert Comunicare şi PR

2018-11-27T15:02:41+02:00

Lasa un comentariu