Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dacă ești interesat de afaceri, fie că ai, fie că îți dorești să ai, e foarte probabil că urmărești emisiunea ”Imperiul Leilor” de pe Pro TV.

Am văzut în această emisiune oameni extraordinari și afaceri excelente, dar am văzut și oameni care nu au minime cunoștințe despre business, dar nici – ceea ce mi se pare extraordinar de grav – minime cunoștințe despre comunicare.

În ediția difuzată săptămâna aceasta, însă, am văzut cum se poate pierde o finanțare ”perfectă”din cauza lipsei minimei culturi de comunicare.

Iulia Ghenea și Emilia Todoran s-au prezentat în fața leilor cu banalul brand Ie Clothing, și nu e doar observația mea, ci și a leoaicei Cristina Bâtlan.

Tot Cristina Bâtlan le-a spus celor două că nu a auzit de ele și că trebuie să înceapă să comunice (domeniu în care au recunoscut că au lipsuri), iar pentru început să mai lucreze la numele brandului.

Fără a avea sub niciun chip ideea de a vă povesti emisiunea, pentru cei interesați voi pune un link la final, ideea principală este că au avut trei oferte din partea leilor, dintre care oferta lui Mohammad Murad era de departe cea mai bună sau, cum au recunoscut chiar Emilia și Iulia, ”oferta perfectă” . Numai că, pentru că nu au știut să comunice faptul că l-ar fi preferat pe Murad și l-au plasat pe locul al III-lea (ca să nu zic că l-au lăsat la final), făcând o contraofertă altcuiva înainte, acestea au pierdut investiția.

Prin urmare, nu poți fi un manager bun și nu poți avea un business dinamic dacă nu știi să comunici sau, și mai bine, să lucrezi cu un profesionist în domeniu.

În cărțile pe care le-am citit se spune că un manager comunică între 55 și 95% din timpul său.

Crezi că poți face asta? Ești pregătit să faci asta?

Acestea sunt întrebările de bază pe care trebuie să ți le pui. Iar dacă răspunsul e nu, apelează la un profesionist.

Pentru că ”in business, communication is everything”!

Nicolae Tașcă

Expert Comunicare și PR

www.nicutasca.ro

www.jvj.ro

P.S.: https://protvplus.ro/emisiuni/imperiul-leilor/clip/29419-emilia-si-iulia-au-primit-o-oferta-de-nerefuzat-dar-nu-au-stiut-cum-sa-gestioneze-situatia

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
2021-03-19T20:22:39+02:00

Lasa un comentariu