Ia startul în noua sesiune de cursuri a Proiectului LIDER!

/, Campanii - In Derulare/Ia startul în noua sesiune de cursuri a Proiectului LIDER!
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cincizeci de manageri de succes au absolvit deja programele de formare GRATUITĂ organizate în cadrul Proiectului LIDER cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020. Iar participanţii au fost foarte mulţumiţi de cele învăţate.

Iată câteva declaraţii:

„A fost un curs deosebit de interesant. Doamna profesoară a fost deschisă şi ne-a împărtăşit din cunoştinţele dânsei. Am învăţat lucruri noi pe care le voi folosi în activitatea mea viitoare. Sunt foarte bucuroasă că am făcut acest curs şi recomand şi altor oameni care lucrează în domeniu să îl facă”, a declarat G. G., absolventă a cursului de Manager Resurse Umane.

„Cursul de management strategic este de bun augur pentru orice companie care vrea să se dezvolte şi să aducă îmbunătăţiri continue. Acest curs ajută orice manager sau persoană responsabilă cu buna desfăşurare a afacerii să evolueze şi să îşi creeze strategii de dezvoltare durabile pentru firmă şi o siguranţă pentru angajaţi. Pentru a putea face faţă nevoilor clienţilor este obligatoriu să te gândeşti la strategii pe care să le aplici în practică, iar acest curs te învaţă să ai un punct de plecare şi o viziune de bun strateg”, a declarat M.M., unul dintre participanţii la programul de formare Director General Societate Comercială (Management Strategic).

„Fiind nou în domeniul anteprenoriatului, participarea la curs mi s-a părut una din cele mai bune oportunităţi. Clar nu poti deveni expert după un curs de 40 de ore, dar cu siguranţă poţi învăţa să eviţi nişte situaţii cu care te vei întâlni în viitorul apropiat. Am învăţat cum să îmi dezvolt afecerea într-un mod profitabil şi ce pot face ca o afacere să devină profitabilă”, a declarat N. B., participant la de Cursul Competenţe Antreprenoriale al Proiectului LIDER

În data de 21 februarie 2019, începem o nouă serie de cursuri pentru care vă puteţi înscrie.

Avem cei mai buni lectori şi cea mai bună locaţie!

Nicolae Taşcă

Expert Comunicare şi PR

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
2019-02-04T14:21:45+02:00

2 Comentarii

  1. Hristea Mărioara 7 februarie 2019 at 16:55 - Reply

    Bună ziua,as dori detalii in legătură cu aceste cursuri,pe ce domenii,durata și costul lor.Mentionez că nu lucrez și nu am nici un fel de venit.Sunt absolventa cu studii superioare.Va mulțumesc.

    • Nicu Tasca 8 februarie 2019 at 11:59 - Reply

      V-am raspuns pe mail.

Lasa un comentariu