Fii un antreprenor competent!

//Fii un antreprenor competent!

Înscrie-te în cursurile Proiectelor LIDER şi Fii competent pe piaţa muncii!

 

Vrei să fii un antreprenor competent? Vrei să afli ce trebuie să ştii pentru asta?

Îţi spunem noi. În primul rând, trebuie să ştii că ai nevoie de cel puţin cinci competenţe foarte importante.

Ai nevoie de un brand personal puternic. La început afacerea eşti tu. Aşa că ar fi bine să te preocupi de acest lucru din timp. Brand-ul personal face diferenţa.

Ai nevoie de abilităţi excelente de comunicare. Comunicarea excelentă este abilitatea cea mai importantă în relaţia  cu echipa, cu partenerii de afaceri şi mai ales în comunicarea publică a companiei tale.

Mai ai nevoie să ştii să vinzi. Abilităţile de vânzare fac diferenţa dintre succes şi eşec. Deci sunt vitale pentru tine ca antreprenor. Trebuie să ştii să îţi vinzi abilităţile de lider în faţa echipei tale, dar şi produsele companiei.

Trebuie să deţii cunoştinţe de managementul proiectelor. Orice companie este un proiect, fie că e strat up sau companie consacrată pe piaţă. Trebuie să îşi duci proiectul spre atingerea obiectivelor propuse.

Şi, nu în ultimul rând, trebuie să ai abilităţi de management al timpului. Antreprenorii sunt oameni foarte ocupaţi, iar dacă nu reuşesc să se organizeze foarte bine, în scurt timp vor fi depăşiţi de situaţie.

Acestea sunt doar câteva din cunoştinţele pe care trebuie să le deţină un antreprenor de succes. Le poţi deprinde, împreună cu multe altele în cadrul proiectelor implementate de Mondo Cariere SRL. LIDER şi Fii competent pe piaţa muncii! sunt soluţiile la îndemână.

Şi – cel mai important- sunt GRATUITE !

Te aşteptăm în proiectele noastre!

Proiectul LIDER este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman.

Nicolae Taşcă

Expert Comunicare şi PR

2018-11-27T12:30:17+02:00

Lasa un comentariu