Au absolvit primii antreprenori ai Proiectului LIDER

//Au absolvit primii antreprenori ai Proiectului LIDER

Prima serie de antreprenori, care a participat la cursul de Competenţe Antreprenoriale, a absolvit. Cei 20 de membrii ai seriei au susţinut examenul de absolvire la sfârşitul săptămânii trecute în faţa unei comisii independente, reuşind să obţină rezultate foarte bune.

„Este o mare bucurie pentru mine şi echipa Proiectului LIDER să vedem prima grupă de antreprenori care a finalizat cursul nostru. Sunt încântată de calitatea oamenilor care au participat la curs şi de dorinţa lor de a învăţa. Pentru examenul de absolvire, ei au avut de întocmit un plan de afaceri, iar calitatea multor planuri a fost foarte bună, ceea ce îmi arată că au luat foarte în serios tot ceea ce lectorii le-au prezentat în orele şi zilele de curs”, a declarat Liliana Scarlat, managerul Proiectului LIDER.

În urma absolvirii cursului, antreprenorii sunt mai bine pregătiţi pentru a face faţă provocărilor din zona de business în care activează, dar şi să aplice pentru a obţine finanţări nerambursabile.

„Fiind nou în domeniul anteprenoriatului, participarea la curs mi s-a părut una din cele mai bune oportunităţi. Clar nu poti deveni expert după un curs de 40 de ore, dar cu siguranţă poţi învăţa să eviţi nişte situaţii cu care te vei întâlni în viitorul apropiat. Am învăţat cum să îmi dezvolt afecerea într-un mod profitabil şi ce pot face ca o afacere să devină profitabilă”, a declarat Nicu Burlacu, participant la de Cursul Antreprenoriale al Proiectului LIDER.

Proiectul LIDER este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman.

Nicolae Taşcă
Expert Comunicare şi PR

2018-11-27T14:44:35+02:00

Lasa un comentariu