Administrația din Vulcan vrea să facă echipă cu mediul de afaceri

/, Noutăți/Administrația din Vulcan vrea să facă echipă cu mediul de afaceri
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Administrația vulcăneană, împreună cu Grupul de Acțiune Locală, a organizat astăzi o dezbatere cu reprezentanții mediului de afaceri din municipiu. Intitulată ”Mediul de afaceri din Municipiul Vulcan- prezent și perspective”, întâlnirea a reunit numeroși oameni de afaceri din Vulcan, dar și din celelelalte orașe ale Văii Jiului.

Discursurile au fost variate, fiecare om de afaceri spunându-și păsul și supărările.

Am reținut însă dorința unei doamne de a se pregăti și antreprenorii, în carul unor cursuri.

”Noi, oamenii de afaceri, ne-am dorit întotdeauna să fim, apreciați, respectați, valorizați și în sfârșit a venit momentul în care suntem numiți piloni de bază ai comunității. Este un pas înainte. Ceea ce aș vrea eu să spun este că ar trebui să ne includem și noi, antreprenorii. Să se facă și pentru noi un curs prin care să devenim mai buni. Am auzit aici că oamenii nu vor să muncească, dar haideți să vedem cum putem noi, ca antreprenoiri, să-i facem să muncească”, a declarat Mihaela Chirculescu, singura femeie de afaceri care a vorbit în cadrul întâlnirii.

Ca răspuns la cererea doamnei, organizatorii au propus organizarea de întâlniri și seminarii gratuite la care să participe experți în toate domeniile cu informații deficitare în mediul de afaceri, dar mai ales pe subiectul finanțărilor nerambursabile.

Primarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu, a susținut la final că își dorește să facă echipă cu mediul de afaceri. ”Eu tocmai de aceea sunt astăzi aici, ca să lucrăm în echipă: administrație locală, cu oameni de afaceri, oameni de bună credință care vin cu expertiză pe proiecte. Eu nu-mi pierd speranța. O să vă mai invit și sper să mai veniți alături de noi. Sunt convins că mulți dintre noi pleacă cu câteva idei și se vor vor întoarce la centrul de proiecte pe care îl vom deschide în Vulcan”, le-a spus primarul celor prezenți.

Sursa: https://jvj.ro/

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
2021-02-25T19:40:40+02:00

Lasa un comentariu