A început cursul de Manager Resurse Umane

//A început cursul de Manager Resurse Umane

Cursul de Manager Resurse Umane din cadrul Proiectului LIDER a debutat la Biblioteca Universităţii din Petroşani.

Participanţii au fost întâmpinaţi de managerul Proiectului LIDER, Liliana Scarlat, care le-a vorbit atât despre importanţa gestionării profesioniste a resurselor umane, cât şi despre importanța realizării cu profesionalism a documentelor departamentului de resurse umane.

”Având în vedere multele probleme cu care ne confruntăm în domeniul resurselor umane, mă aşteptam ca program acesta să fie cel mai solicitat.  Nu a fost chiar aşa, dar iată-ne la debutul primei serii de formare în managementul resurselor umane. Le doresc participanţilor să beneficieze din plin de această oportunitate şi să dobândească cunoştinţe şi deprinderi utile în activitatea lor profesională.”, a declarat Liliana Scarlat, managerul Proiectului LIDER.

Formatorul cursului, prof. univ. dr. ing. Sabina Irimie, a analizat împreună cu participanţii premisele dezvoltării resurselor umane pentru companiile unde își desfășoară activitatea aceștia şi aştepările referitoare la curs.

În urma participării la curs, participanţii vor afla care sunt funcţiile de bază, valorile şi sistemele managementului resurselor umane, precum şi cum se construieşte cultura organizaţională şi cum contribuie aceasta la realizarea obiectivelor întreprinderii.

Proiectul LIDER este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman.

Nicolae Taşcă
Expert Comunicare şi PR

2018-11-27T12:29:55+02:00

Lasa un comentariu