A început cursul de Director General

//A început cursul de Director General

Cursul de Director General Societate Comercială din cadrul Proiectului LIDER a debutat la Bibioteca Universităţii din Petroşani.

Cei 14 participanţi au fost întâmpinaţi de managerul Proiectului LIDER, Liliana Scarlat, care le-a vorbit atât despre importanţa definirii misiunii şi viziunii întreprinderii într-un plan de afaceri, cât şi despre soluţiile de finanţare a activităţilor economice care se încadrează într-unul dintre cele 10 sectoare economice cu potenţial competitiv identificate în Strategia Naţională de Competitivitate.

“Faptul că acest program se bucură  de audienţă în cazul unor întreprinderi care pe lângă atenţia acordată performanţelor economice acordă importanţă şi unor aspecte precum cele referitoare la grija faţă de mediul înconjurător şi la responsabilitatea socială mă duce cu gândul la actualitatea unui vechi proverb românesc care spune că omul sfinţeşte locul şi mă încurajează să cred că suntem pe drumul cel bun. Rămâne să ne confirmăm reciproc aşteptările, pentru a pune bazele unei colaborări benefice, atât întreprinderilor pe care le reprezentăm, cât şi comunităţilor în cadrul cărora fiecare dintre noi ne desfăşurăm activitatea.”, a declarat managerul de proiect Liliana Scarlat.

Domnul doctor inginer Sorin Mangu, formatorul cursului, a analizat împreună cu participanţii premizele asumate pentru următoarea perioadă în dezvoltarea afacerilor şi aştepările referitoare la curs.

În urma participării la curs participanţii vor avea posibilitatea de a-şi fundamenta teoric strategia de dezvoltare şi a aplica în viitorul apropiat modele de management strategic adecvate profilului întreprinderii.

Proiectul LIDER este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman.

Nicolae Taşcă
Expert Comunicare şi PR

2018-11-27T12:30:01+02:00

Lasa un comentariu