A început cursul de Competenţe Antreprenoriale

//A început cursul de Competenţe Antreprenoriale

Cursul de Competenţe Antreprenoriale  din cadrul Proiectului LIDER a debutat astăzi, la Biblioteca Universităţii din Petroşani.

Întâlnirea cu managerii şi antreprenorii a fost deschisă de managerul proiectului LIDER, Liliana Scarlat, care le-a vorbit cursanţilor despre posibilităţile de obţinere a unor finanţări nerambursabile, nu înainte de a-i cunoaşte pe participanţi şi a le afla aşteptările legate de curs.

“Am început astăzi seria programelor de formare continuă dedicate în cadrul proiectului LIDER managerilor şi antreprenorilor din Judeţul Hunedoara. M-a impresionat în mod deosebit calitatea, seriozitatea şi motivaţia participanţilor la acest prim curs destinat dezvoltării competenţelor antreprenoriale. Sper ca evenimentul de astăzi să fie de bun augur şi să deschidă calea unei colaborări fructuoase!”, a declarat managerul de proiect.

Bogdan Bădău, cel care, împreună cu Aurora Istratie, este formatorul cursului, a deschis cursul printr-un exerciţiu de cunoaştere reciprocă.

Pe perioada cursului, participanţii vor afla cum să realizeze o evaluarea obiectivă a situaţiei economico-financiare a firmei şi cum să elaboreze o strategie de finanţare a afacerii pe un orizont de timp între 3 şi 5 ani.

Proiectul LIDER este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman.

Nicolae Taşcă
Expert Comunicare şi PR

2018-11-27T12:30:07+02:00

Lasa un comentariu