Recrutare si Selectie 2018-10-04T13:32:27+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Selecție participanți pentru curs de SudorPrin proiectul “Fii competent pe piața muncii!”. Mondo Cariere SRL anunţă începerea sesiunii de înscrieri pentru programul de formare profesională (curs) în meseria de Sudor.
citeste mai mult >
Selecție participanți pentru curs de BucătarPrin proiectul “Fii competent pe piața muncii!”. Mondo Cariere SRL anunţă începerea sesiunii de înscrieri pentru programul de formare profesională (curs) în meseria de Bucătar.
citeste mai mult >
Selecție participanți pentru curs de Lăcătuș MecanicPrin proiectul “Fii competent pe piața muncii!”. Mondo Cariere SRL anunţă începerea sesiunii de înscrieri pentru programul de formare profesională (curs) în meseria de Lăcătuș mecanic.
citeste mai mult >
Selecție participanți pentru curs de Cusător De Piese Din Piele Și ÎnlocuitoriPrin proiectul “Fii competent pe piața muncii!”. Mondo Cariere SRL anunţă începerea sesiunii de înscrieri pentru programul de formare profesională (curs) în meseria de Cusător de piese din piele și înlocuitori.
citeste mai mult >
Selecție participanți pentru curs de Îngrijitor Bătrâni La DomiciliuPrin proiectul “Fii competent pe piața muncii!”. Mondo Cariere SRL anunţă începerea sesiunii de înscrieri pentru programul de formare profesională (curs) în meseria de Îngrijitor bătrâni la domiciliu.
citeste mai mult >
Selecție participanți pentru curs de Agent De SecuritatePrin proiectul “Fii competent pe piața muncii!”. Mondo Cariere SRL anunţă începerea sesiunii de înscrieri pentru programul de formare profesională (curs) în meseria de Agent de securitate
citeste mai mult >
Selecție participanți pentru curs de Competențe AntreprenorialePrin proiectul “Fii competent pe piața muncii!”. Mondo Cariere SRL anunţă începerea sesiunii de înscrieri pentru programul de formare profesională (curs) în Competențe antreprenoriale.
citeste mai mult >
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.