A două serie de Directori a început cursul

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cea de-a doua serie de manageri care participă la cursul de Director General Societate Comercială din cadrul Proiectului LIDER a debutat la Biblioteca Universităţii din Petroşani.

Participanţii au fost întâmpinaţi de lectorul cursului, şef lucr. dr. ing. Sorin Mangu, care le-a vorbit despre importanţa învăţării pe tot parcursul vieţii, dar şi despre educaţie şi prezenţa în comunitate.

Managerul Proiectului LIDER, Liliana Scarlat, le-a vorbit despre importanţa planificării strategice în cadrul unei întreprinderi, fie că participanţii sunt parte a managementului sau chiar proprietari.

“Am pornit o nouă serie a Programului de Formare Director General Societate Comercială, ceea ce ne arată că există interes pentru o pregătire serioasă în Managementul Strategic. De altfel, noi credem că planificarea strategică face de multe ori diferenţa între un business de succes şi unul care se îndreaptă spre eşec. Sunt încrezătoare că participanţii vor fi mulţumiti de cele învăţate în acest program şi le vor pune în aplicare în activităţile pe care le desfăşoară”, a declarat managerul de proiect Liliana Scarlat.

În urma participării la curs participanţii vor avea posibilitatea de a-şi fundamenta teoric strategia de dezvoltare şi a aplica modele de management strategic adecvate profilului întreprinderii.

Proiectul LIDER este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman.

Nicolae Taşcă
Expert Comunicare şi PR

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
2019-02-22T11:47:05+00:00

Lasa un comentariu