A doua serie de Antreprenori a început formarea

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cea de două serie a cursului de Competenţe Antreprenoriale  din cadrul Proiectului LIDER a debutat, la sfârşitul săptămânii trecute la Biblioteca Universităţii din Petroşani.

Întâlnirea cu antreprenorii a fost deschisă de managerul Proiectului LIDER, Liliana Scarlat, care le-a vorbit cursanţilor despre importanţa unui plan de afaceri şi despre posibilităţile de obţinere a unor finanţări nerambursabile. Totodată, managerul de proiect a dorit să afle care sunt aşteptările participanţilor legate de curs.

“Am început cea de-a doua serie a programului de formare continuă a antreprenorilor din Judeţul Hunedoara. Mi-a plăcut motivaţia pentru învăţare a participanţilor din această serie, precum şi faptul că au aşteptări înalte de la acest curs. Participanţii sunt interesaţi de dezvoltare, inclusiv prin obţinerea de finanţări nerambursabile, ceea ce vom şi aborda în cadrul cursului”, a declarat managerul de proiect.

Pe perioada cursului, participanţii vor afla cum să realizeze o evaluarea obiectivă a situaţiei economico-financiare a firmei şi cum să elaboreze o strategie de finanţare a afacerii pe un orizont de timp între 3 şi 5 ani.

Proiectul LIDER este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman.

Nicolae Taşcă
Expert Comunicare şi PR

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
2019-03-04T12:55:27+00:00

Lasa un comentariu